facebook tracking
Osasto

Media Business

Connect

Allerilla työskentelee mahtava joukko journalismin rautaisia ammattilaisia. Toimitukset ja design-tiimi luovat sisältöä rakastettuihin lehtiimme sekä hienoihin digimedioihimme. 

Seiska on Suomen suurin julkkiksiin, viihteeseen ja television ohjelmatietoihin erikoistunut viikkolehti. Verkossa Seiska kasvaa kohisten, ja sosiaalisessa mediassakin olemme Suomen suurin aikakauslehti. Seiska.fi-sivusto tavoittaa viikoittain jo reippaasti yli puoli miljoonaa silmäparia. Kun haluat olla luomassa puheenaiheita, valintasi on Seiska!

Allerin tv-lehtien toimituksessa ollaan suomalaisen tv-tarjonnan ytimessä niin free-kanavien kuin maksullisten sisältöjen osalta, ensi-iltaleffojakaan unohtamatta. Toimitus tekee itsenäisenä yksikkönä journalistiset ja ohjelmatiedolliset sisällöt Allerin kahteen suureen tv-lehteen, TV-Seiskaan ja Katsoon. Toimituksessa työskentelevien ydintehtävänä on perata viikon alati kasvavasta kanavien valikoimasta uutuudet sekä muut oleelliset ja kiinnostavat ohjelmat, antaa lukijalle taustatietoa ohjelmista ja elokuvista katsomisvalintoja varten sekä kertoa kotimaisten ja ulkomaisten tähtien kuulumisista ja uusista projekteista.

 

Aller Design tekee laadukasta visuaalista sisällöntuotantoa kaikille Allerin brändeille ja kaikille alustoille. Aller Designin ammattilaisilta luonnistuu niin printtimedia kuin videotuotantokin sekä digitaalisen markkinoinnin visuaalinen luominen ja ylläpito. Design-tiimi työskentelemme myös Allerin asiakaslehtien sekä B2B:n kanssa, ymmärtäen yritysasiakkaidemme visuaaliset tarpeet sekä tavoitteet.

Idealista on digitaalinen elämysmedia, joka yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Koti ja keittiön, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt. Idealistan toimitus on diginatiivi asiantuntijatiimi, jonka työhön kuuluu niin lifestyle-sisällöntuotanto ja sosiaalisen median hallinta kuin SEO-optimointi ja analytiikka. Myös yhteistyö Idealistan bloggaajien kanssa on tiivis osa tekemistä.

Baana on elämäntapasivusto erityisesti miehille. Baanasta löytyy tietoa, vinkkejä ja ajanvietettä elämän eri osa-alueista: työstä, harrastuksista, perhe-elämästä ja viihtymisestä. Baanan toimituksessa tuotetaan diginatiivia lifestyle-sisältöä ja tehdään tiivistä yhteistyötä Idealistan tekijöiden kanssa.

Rento ja ammattimainen kulttuuri

Olemme hyvin ylpeitä avoimesta, luovasta ja innovatiivisesta kulttuuristamme. Meillä on lupa kokeilla, erehtyä ja oppia. Meillä työskennellään rennossa ilmapiirissä ja matalalla hierarkialla. Sinulla on työssäsi mahdollisuus vaikuttaa!

Työntekijämme kuvaavat kulttuuriamme näin:


  • "Rohkea"

  • "Osaava, mutta rento"

  • "Värikkään vapaamielinen"

  • "Poikkeuksellisen avoin"

  • "Kokeileva"

  • "Kehittyvä"

  • "Työntekijöihin luottava"

  • "Eteenpäin katsova"

Joko Aller Media Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@aller.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta